Peters sida

Hej!

Välkommen till Peter Lindhs hemsida. Det här är en sida för dig som delar mina intressen, eller bara tycker den verkar kul.

Kanske du bara halkade in här när du googlade runt efter något. Skriv gärna något i gästboken om du känner för det.

Intressanta länkar


Vacker ros

Valid HTML 4.01 Transitional

Nyhet!

Ja, nu har jag efter många års tid kommit igång med hemsida igen. Jag har gjort om hela layouten. Den gamla kändes som den helt gått ur tiden. När jag snickrat ihop den här sidan har jag använt mig av ett program som heter bluefish. Programmet körs under Linux och fungerar otroligt bra.

Mall till sidan

Som mall till den här sidan har jag inte använt mig av något material som jag hittat på internet utan min son har hjälpt mig att göra en mall. En med två kolumner och en med tre. Det som har varit lite svårt att få till är linjerna mellan kolumnerna. Då linjen intill skall följa med även om det inte finns något innehåll i kolumnen intill. Men efter lite googlande och provande så är även det löst nu

Underhåll av sidan.

För att underhålla den här sidan kommer jag att använda mig av programmet Bluefish. Jag tycker att det verkar ganska enkelt då man har koll på hur sidan är uppbyggd. Det klart om man nu skulle sitta och uppdatera sidan varje dag, finns det givetvis bättre och enklare program att använda.

Vespa ET4 -98

Vespa ET4

Här ser ni en bild av min Vespa ET4 125 cc årsmodell 1998. Går mjukt och fint med variator och fyrtaktsmotor.


Jag skriver lite här för att fylla ut på sidan. Får väll fylla på med något vettigt bara jag kommit igång riktigt. Jag provar att lägga in en bild


Jag i Gryssen

Jag med en kopp kaffe.


Kolla in under Linux-knappen. Linux är svårt att vara utan när man väl börjat med det.